afis-landscape

Venind in intampinarea doleantelor parintilor si pentru a asigura continuitatea procesului instructiv-educativ inceput in gradinita noastra,din septembrie s-a deschis si Scoala Particulara cu cls I-IV "Piticot Academy".
In anul scolar 2018-2019, Scoala „Piticot Academy" va functiona cu o clasa a III-a cu un numar de aproximativ 10 copii. Aceasta clasa va functiona la mansarda gradinitei "Piticot",intr-o sala spatioasa, luminoasa, modern amenajata, care permite o buna desfasurare a programului instructiv – educativ.

Proiectul scolii noastre porneste de la modelul educatiei personalizate care sustine aptitudinile si potentialul fiecarui copil. Activitatile instructiv-educative în Scoala „Piticot Academy" se concentreaza pe calitatea procesului instructiv-educativ,pe nevoile multiple ale copilului, tinand cont de sanatate, nutritie, educatie, stimulare psihosociala corespunzatoare si de rolul mediului in care acesta traieste.

Coordonarea programului instructiv-educativ va fi făcută de cadre didactice calificate, iar pentru programul de after-school va fi tot un cadru didactic calificat.
Copiii scolii vor putea opta pentru program scurt, mediu sau lung, acestea derulându-se cu opţiuni de masă, odihnă sau supraveghere prelungită după ora 12.30. Copiii care optează pentru program prelungit beneficiază de activităţile specifice de dezvoltare a aptitudinilor individuale – cluburi.
Limba engleza se studiaza in regim intensiv.Profesorul de limba engleza are un rol la fel de important ca profesorul pentru invatamant primar si prescolar in procesul educational.

Pachet complex de discipline optionale „cluburi si ateliere" organizate de profesori specializati va asigura o formare completa a copiilor si permite o mai buna adaptare la realitatile cotidiene

  • comunicare- studiul intensiv al limbii engleze si franceze;.
  • artistice- muzica, dans, pictura;
  • sportive-  karate, sah;

Programul educational se desfasoara intre orele 8.30-12.30
Scoala ofera servicii educationale de tip after-school 12.30-18.00

  • asigurarea mesei de pranz si a unei gustari de dupa-amiaza preparate in bucataria unitatii, respectand standardele de calitate igienica si nutritiva;
  • asistarea si sprijinirea copiilor in efectuarea temelor, sub indrumarea unor cadre didactice de specialitate;
  • stimularea creativitatii, aptitudinilor si talentelor copiilor, prin participarea activa a acestora la diverse activitati optionale „cluburi si ateliere": de comunicare, artistice si sportive;
  • cercuri tematice;
  • petrecerea timpului liber intr-un mod placut si relaxant, prin antrenarea copiilor in jocuri creative desfasurate atat in incinta institutiei cat si in spatiul verde special amenajat din curtea acesteia;
  • program de vacanta (activitati recreative, drumetii, vizite tematice, piscine).

Cadrele didactice din scoala si grădiniţa noastra aşteaptă să vă înscrieţi copiii pentru a-i ocroti , iubi si educa!
"Copilul e un om viu. El nu este catusi de putin un ornament in viata noastra, ci e o viata individuala, complexa si bogata.El este un adevarat miracol si trebuie tratat cu multa grija, intelegere, devotament si mai ales cu multa, multa dragoste. Gradinita Si Scoala PITICOT ACADEMY au o singura misiune de realizat: aceea de a va ajuta sa va transformati copiii in oameni adevarati."

scoala piticot

Noutati, Activitati si Evenimente recente desfasurate de Gradinita Piticot

Activitati Curriculare

IMG-20160415-WA0011

Activitati Curriculare

Citeste mai mult...

Oferta educationala 2019-2020

stock-photo-young-happy-kids-kindergarten-menu-space-for-text-106134701

Oferta educationala 2019-2020

Citeste mai mult...

Activitati extracurriculare

12961616 504043209780876 8028271304889313202 n

Activitati extracurriculare

Citeste mai mult...

Go to top