Lăculeanu Ramona, Profesor pentru învăţământul primar şi preşcolar - Director

dumitrascu ramona micEste absolventă a Liceului Pedagogic şi a Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, are experienţă în ceea ce priveşte munca cu "micuţii" şi este continuu preocupată de calitatea educaţiei din Şcoala Piticot Academy şi îmbunătăţirea actului educaţional. Dorinţa ei cea mai mare este ca momentele petrecute alături de piticoţi în grădiniţă să sape adânc în sufletele lor amintiri ce nu vor putea fi şterse odată cu scurgerea anilor. Pentru ea, fiecare copil e o minune, e unic, iar educatorii sunt cei mai norocoşi pentru că retrăiesc emoţiile copilăriei cu fiecare generaţie în parte.

 Tîlmaciu Georgiana - Educatoare grupa „Fluturasilor" -mijlocie

talmaciuMă numesc Tîlmaciu Georgiana.
Sunt absolventă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.
Sunt o persoană calmă, spontană, creativă, răbdătoare în comunicarea cu copiii si părinții acestora.
Obiectivele pe care mi le propun sunt: crearea unui mediu stimulativ pentru piticoți, care să încurajeze interacțiunea dintre ei, centrarea pe reușitele copilului, pe încurajare, utilizarea tipurilor de activități adecvate vârstei și specificului fiecărui copil, utilizarea jocului, explorării, precum și propunerea de sarcini care să stimuleze dezvoltarea copilului sub toate aspectele.

 Cupareanu Rodica - Educatoare grupa „Fluturasilor" -mijlocie

cupareanuMa numesc Rodica Cupareanu. Am terminat Facultatea de Stiinte ale Educatiei, specializare Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar. Principala calitate este devotamentul fata de copil, unit cu vointa de desăvârsire.

Ceea ce ma caracterizeaza este fermitatea, perseverenta, consecventa, energia, daruirea , corectitudinea, modestia, optimismul, stapanirea de sine, spiritul de initiativa, spiritul de disciplina, exigenta de sine.

 Nicolăescu Octavia-Mădălina -Educatoare grupa „Buburuzelor"- mica

deaconescuMa numesc Nicolăescu Octavia-Mădălina. Am urmat studiile in cadrul Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, specializarea Pedagogia Învățământului Primar si Preșcolar. Ulterior, am absolvit masteratul, specializarea Educație Timpurie.
Principala calitate pe care o dețin, în ceea ce privește reușita unei comunicări didactice eficiente, consider că este dragostea față de piticoți. Sunt o persoană calmă, rabdatoare, cu spirit organizatoric si competitiv.

 Mihăilescu Maria-Loredana -Educatoare grupa „Buburuzelor"- mica

Loredana MihailescuMă numesc Mihăilescu Maria-Loredana. Am absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice, Administrative şi ale Comunicării din Piteşti (2011), urmând mai apoi cursurile de masterat la Facultatea de Științe ale Educației, specializarea Didactica limbii engleze (2013), iar în 2017 am absolvit Facultatea de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.
Pentru mine această meserie este o pasiune. Ador să lucrez cu copiii, să îi văd zâmbind și fericiți. Sunt o fire veselă, iubitoare, perfecționistă, deschisă și comunicativă. Fac totul cu pasiune și reusesc sa îmi ating de cele mai multe ori obiectivele.
Am ales să mă alătur echipei PITICOT, propunându-mi să le transmit copiilor nu doar informații și cunoștințe, ci și valori care îi vor ajuta să reușească în viață: încrederea în forțele proprii, prietenia, toleranța și entuziasmul pentru a învăța lucruri noi.

Pătraşcu Mădălina - Profesor pentru invatamant prescolar - Grupa "Albinuţelor" (mare)

Patrascu Madalina-educatoareAbsolventa a Colegiului Universitar Pedagogic de institutori , este foarte îndrăgită de cei mici. Când intră în sala de clasă şi copiii o întâmpină cu zâmbetul pe buze şi cu braţele deschise spunându-i "mi-a fost dor de tine" sau "ce mult mă bucur că ai venit", atunci se simte cea mai împlinită pentru că a reuşit să ajungă la sufletele celor mici.

 Deaconescu Georgiana-Oana - Educatoare pentru invatamant prescolar - Grupa "Albinuţelor" (mare)

nicolaescuMă numesc Deaconescu Georgiana-Oana. Am urmat studiile în cadrul Universității din Craiova, Facultatea de Matematică și Științe ale Naturii (2015), iar în 2017 am absolvit Facultatea de Științe ale Educației, Specializare Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.
Sunt o persoană calmă, rabdatoare, cu spirit organizatoric si competitiv. Prioritatea mea ca educatoare este dezvoltarea armonioasă a personalității preşcolarului prin metode şi procedee inovative.

Dr. Bratu Paula – Reghina, medic

Doamna doctor, prin bunătatea şi blândeţea manifestată faţă de copii, reuşeste să dărâme mitul "doctorului care sperie copiii cu injecţia". Zilnic îi consultă pe copii cu profesionalism, fiind atentă la eventualele semne de boală.

 

Porfire Mihaela - Îngrijitoare

porfire mihaela

Fire harnică și energică, Mihaela este cea responsabila de curățenia din grădiniță. Copiii o iubesc mult și o striga ori de cate ori nu se descurcă cu treburile "mărunte"..

 

 

 

Ilinescu Constantin - bucătar

În fiecare zi, din bucătăria modernă şi utilată a grădiniţei se răspândesc arome cărora greu le rezişti dacă îţi este foame. El este fericit atunci când copiii îi mai cer şi "a doua porţie", convins că acestora le-a plăcut. Tot el este cel care împărtăşeşte reţetele culinare părinţilor ai căror copii vor să mănânce şi acasă aceeaşi mâncare gătită la grădiniţă.

 

 

Go to top